Keçiören Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü 2020

BİLGİ HATTI

HAKKIMIZDA

KEDEM

KEDEM ilkokul ve ortaokul öğrencilerin okul derslerine yardımcı olan ve onların kişisel, sosyal, milli, manevi ve kültürel yönden gelişimlerini destekleyen bir birimdir.

KEDEM’ler Keçiören’in farklı mahallelerinde faaliyet göstermektedir. KEDEM’lerden ilkokul ve ortaokula (2,3,4,5,6,7 ve 8.Sınıflar) giden tüm öğrenciler faydalanabilmektedir. Kurs merkezlerimizde Matematik, Türkçe İngilizce ve Fen Bilimleri gibi temel branşlar alanında uzman öğretmenlerimiz tarafından verilmektedir.

KEDEM eğitim kurumları, Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu öğretim programında (yıllık plan) yer alan planlama doğrultusunda hizmet vermektedir.

Ayrıca KEDEM eğitim kurumları öğrencilerin akademik başarılarını artırmanın yanı sıra iyi bireyler olmalarını sağlamak, yeteneklerini keşfeden ve geliştirebilen, öz güven sahibi olan, toplum içerisinde kendini ifade edebilen bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Verdiğimiz eğitim faaliyet hizmetlerimizin tamamı ücretsizdir.